Про це повідомив в ніч на понеділок центральний телеканал ABC News.

«Стрілянина у церкві в місті Сазерленд Спрінгс, штат Техас, що сталася в неділю, спричинила загибель 26-ти людей віком від 5 до 72 років, крім того налічується 20 поранених», - йдеться в повідомленні з посиланням на офіційні органи влади.

Зокрема, уточнюється, що 23 людини загинули під час стрілянини всередині церкви, двоє - ззовні, і ще одна людина померла під час транспортування до лікарні.

Правоохоронці ідентифікували нападника як 26-річного Девіна Келлі з містечка Нью-Браунфелс (розташованого в 56 км від місця нападу). На фото, пов'язаних з нападником, була помічена автоматична рушниця типу AR-15. В акаунті з ім'ям стрільця у соціальній мережі LinkedIn вказано, що він був колишнім військовослужбовцем Військово-повітряних сил США.

З подробиць відомо, що нападник приїхав до церкви на своєму позашляховику, розстріляв людей та намагався втекти з місця інциденту. Його автомобіль було виявлено неподалік від місця інциденту, в якому він був знайдений мертвим. Таким чином, фактична кількість жертв під час інциденту становить 27 осіб, констатували представники місцевої влади. 

ІА "Вголос": НОВИНИ