Про це пише у своєму Facebook журналістка Катерина Каплюк.

За її інформацією, будинок Захарченка в селі Романкові навесні 2012-го був оформлений на його дружину Людмилу Захарченко. Пізніше того ж року маєток переписали на нідерландську фірму Stichting administratiekantoor LVV. За даними реєстру арешт на будинок наразі не накладений.

Зазначимо, раніше назва цієї нідерландської фірми вже фігурувала поруч із прізвищем втікача Захарченка, пишуть «Наші гроші».

Саме ця компанія була і досі лишається співвласником ЗАТ «Гірничо-рудні технології», яке у свою чергу було і є співвласником ПАТ «Мармуровий кар’єр «Трибушани», зареєстрованого на колишнього голову МВС України Віталія Захарченка.

До компанії Stichting administratiekantoor LVV «Гірничо-рудними технологіями» керувала дружина Захарченка, а пізніше – ПАТ «Страхова компанія «Стар-полiс», яка раніше була пов’язана із ТОВ «ТРК»112-ТВ». Водночас видання зазначає, що Stichting administratiekantoor LVV була заснована луганчанкою Валентиною Фоменко. Вона ж виступила співзасновницею ТОВ «Біруанг» – власника «Інвестиційно-трастового банку», який також має приналежність до Віталія Захарченка.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ