Про це повідомили Reuters відразу три інформовані джерела.

Російський військовий лікар розповів, що в боєзіткненнях загинули близько 100 росіян. За словами іншого джерела, знайомого з деякими бійцями ПВК, число загиблих перевищило 80 осіб.

За даними співрозмовників агентства, поранених в Сирії доставили в чотири російські військові госпіталі. Лікар одного з госпіталю розповів агентству, що з 9 по 12 лютого в Москву з Сирії прибуло три літаки з пораненими. Їх евакуювали на спеціально обладнаних військових вантажних літаках, кожен з яких може вміщати 2-3 пацієнтів, які потребують інтенсивної терапії, і кілька десятків менш тяжкопоранених.

Ще один з військових лікарів підтвердив, що станом на кінець минулого тижня в Сирії були вбиті близько 100 осіб і 200 отримали поранення. Більшість загиблих і поранених були російськими приватними військовими найманцями.

Нагадаємо, що в ніч з 7 на 8 лютого колона проурядових сирійських військ, посилена бронетехнікою і дивізійною артилерією, висунулася до сирійського міста Хашшам, щоб взяти під свій контроль нафтовий завод. Однак ця територія знаходилася під контролем курдів і спецназу США.

ІА "Вголос": НОВИНИ