Додзвонювач заявив журналістові, що Путін в Україні захищає російськомовне населення.

«Коли ви (до Ганапольського, – ред.) кажете у прямому ефірі «Добрий вечір!» і «Добрый вечер!» – на 50% кличете Путіна до Києва. І 90% киян таким чином теж кличуть його до Києва. Отак скоро Путін захопить усі наші великі міста, а україномовне населення залишиться хіба в селах і на окраїнах».

У відповідь на це Ганапольський сказав, що Україна втратила Крим та Донбас якраз через осіб, які наголошують на україномовності України:

«Я б звичайно хотів вас «послать подальше», кажу вам російською, бо навіть не знаю, як це… послати, надіслати… українською буде. Бо що ви робите зараз…Ви такий патріот, а саме через вас особисто Україна втратила Крим і має проблеми з Донбасом. Бо саме ви дзвоните на телебачення і кажете, що російська мова – це погано, що російська мова – це Путін. А я кажу, що російською мовою розмовляє половина українців, чи, може, навіть більше. Але добре, що ви кажете, що треба це якось поступово вирішувати. Це означає, що розум, який у вас відсутній, ви втратили не повністю. Бо треба якось поступово не давати приводу товаришу Путіну, а ви його друг, бо ви кажете тільки про українську. Ви вар'ят. Ви і такі, як ви, розпалюєте Україну! Ви – головна небезпека в Україні! Не дзвоніть і не розпалюйте ворожнечу. Це грандіозний здобуток, що це двомовна країна! А ви – ворог України!»

Інцидент на відео із 42:20 хв

«Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ