«Програма, яку напрацьовувала «Наша Україна», і навколо якої була сформована демократична коаліція, фактично є відображенням програми Президента. В свою чергу, програма Президента зараз використана в Універсалі національної єдності. Тому у «Нашої України» не може бути застережень щодо підписання даного документу». Про це сьогодні, 28 липня, заявив народний депутат України від блоку «Наша Україна» Володимир В’язівський.

Нардеп зазначив, що не бачить нічого поганого у підписанні «Нашою Україною» Універсалу у випадку, коли Партія регіонів згодиться працювати на розвиток програми Президента.

«Якщо «Регіони» погодяться працювати на розвиток програми Президента Ющенка, я нічого в цьому поганого не бачу. Що ж стосується наших виборців – не бачу тут зради, бо ми працюємо в контексті Президента і його програми. Так само можна говорити і про проблеми виборців Партії регіонів – ці виборці також можуть мати претензії до цієї політичної сили. Якщо ж торкатися питань, щодо яких є певні розбіжності – важливим є питання української мови та соборності України (це принципово). А коли ж говорити про проблему вступу до НАТО, слід зазначити, що із соціалістами у цьому питанні ми мали суттєвіші розбіжності, аніж маємо зараз з «Регіонами»», – зауважив В. В’язівський.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ