Сьогодні у Львові учасники Форуму політичних партій центристського спрямування Львівщини підписали угоду про створення виборчої коаліції на підтримку кандидата у президенти України Віктора Януковича.
„Предметом угоди є створення виборчої коаліції демократичних партій Львівщини до президентських виборів 2004 року, керівним органом якої є координаційна рада, що формується з представників політичних партій, які підписали дану угоду”, — йдеться в угоді.
Метою угоди є консолідація зусиль партій демократичного центру задля забезпечення прозорого та демократичного виборчого процесу 2004 року, реалізації комплексної реформи політичної системи, забезпечення перемоги спільного кандидата – Віктора Януковича, забезпечення стабільності влади, — зазначено в угоді.
Реалізація угоди проводитиметься в два етапи. Перший етап припадає на липень 2004 року. Згідно з угодою, у цей період проводитимуться „передвиборні з`їзди суб’єктів виборчої коаліції з метою розгляду та схвалення виборчої програми коаліції, висування та підтримка кандидатури спільного кандидата”. Другий етап – серпень-жовтень 2004 року. На цьому етапі передбачається „політична, організаційна, інформаційна та агітаційна робота із забезпечення перемоги спільного кандидата”.
Також учасники форуму сформували координаційну раду з представників політичних партій.
До складу коаліції та координаційної ради увійшли представники регіональних організацій Партії регіонів, СДПУ(О), „Трудової України”, „Демократичного Союзу”, НДП, НАПУ, „Відродження”, ХДПУ, а також „Жінки за майбутнє”, та „Солідарність жінок України”.

ІА "Вголос": НОВИНИ