Вести пишуть, що Наталя є родом з Донецька та моделлю ніколи не була, хоча завжди вирізнялася своєю ефектністю. Дівчина активно займалася спортом і стежила за собою. Із загиблим Махаурі вона жила упродовж останнього часу, а її колишній чоловік, з яким вона нещодавно розвелася, був бізнесменом.

«У них була справжня війна за дитину. Він хотів дівчинку забрати. Сподіваємося, що зараз він буде поруч з нею, адже їй потрібна підтримка та допомога. Якщо він так вчинить, то я особисто буду його поважати», – повідомив близький до сім'ї співрозмовник.

У соцмережах Наталя є зареєстрованою саме під прізвищем Кошель, пише «Обозреватель».

 

Facebook-сторінки жінки розповідає, що та веде здоровий спосіб життя, обожнює свою дочку та є дуже близькою зі своєю мамою Іриною, якій присвятила безліч статусів.

Разом з тим, на її сторінці вказано, що вона все ще є заміжньою (з 2008 року).

«Моя друга вища освіта – журналістика. Яку отримала задля задоволення, тому що люблю писати та практикую це не лише у соцмережах», – написала Целовальникова-Коешль в одному зі своїх дописів.

Дівчина часто подорожує світом, відвідує світські заходи та розмістила свою найвідомішу фотографію для журналу Caprice, на якій вона підписана як Наталя Кошель.

За кілька годин до трагедії Наталія поділилась зі своїми читачами емоціями щодо проблем на київських дорогах.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ