35 % пожежі на території шостого арсеналу Міністерства оборони неподалік від смт Дружба під Ічнею Чернігівської області локалізували.

Про свідчить повідомлення Генштабу станом на 19.00.

Зазначається, що інтенсивність вибухів складає 1 вибух на 4-5 хвилин.

«Загалом залучено до локалізації та ліквідації надзвичайної ситуації 230 військовослужбовців та 43 одиниці техніки пожежних та інженерних підрозділів Збройних Сил України. Зокрема: пожежні танки ГПМ-54, пожежні автомобілі, інженерні машини розгородження ІМР-2, безпілотні літальні апарати для аеророзвідки», - йдеться у повідомленні.

Водночас, у відомстві запевнили, що всі військовослужбовці строкової служби були евакуйовані. Їх не залучають до ліквідації наслідків надзвичайної події.

Нагадаємо, що о 03.30 ночі стало відомо про пожежу біля міста Ічня Чернігівської області. Там стався вибух на технічній території військового складу. До евакуації місцевих мешканців рятувальники залучили автотранспорт. Наразі вже евакуювали близько 10 тисяч осіб.

У зв’язку з вибухами на військових складах у Чернігівській області Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді.

Своєю чергою, рятувальники опублікували відео з місця вибухів на складах боєприпасів на Чернігівщині.

У Міністерстві оборони України повідомили, що станом на сьому годину ранку інтенсивність вибухів на військових складах під Ічнею Чернігівської області складала 2…3 вибухи на секунду.

Водночас, стало відомо, що у зв’язку з вибухами на складах боєприпасів під Ічнею Чернігівської області до лікарів звернулися 63 людини.

Разом з тим, в «Укрзалізниці» через вибухи на технічній території військової частини в Ічні Чернігівської області вирішили закрити три перегони для руху потягів.

Зазначається, що пожежа на складі боєприпасів в Ічні виникла через чотири вибухи.

ІА "Вголос": НОВИНИ