Канал НВО опублікував трейлер третього епізоду міні-серіалу Чорнобиль, що розповідає про катастрофу на українській АЕС в 1986 році.

Про це повідомляє НВ.

Прем'єра серіалу Чорнобиль відбулася 6 травня. Тоді на екрани вийшов перший епізод під назвою 1:23:45 - це точний час аварії, що сталася на ЧАЕС.

Другий епізод Будь ласка, зберігайте спокій (Please Remain Calm) вийшов 13 травня.

Третій епізод, який буде називатися Відкрийся широко, Земле! (Open Wide, O Earth) вийде 20 травня.

У новому тизері ми бачимо перших загиблих ліквідаторів аварії, нові доповіді в кабінетах влади в Москві, а також вченого Валерія Легасова (Джаред Харріс), який розробляє план дезактивації з урахуванням ризиків для людини. «Ми повинні використовувати будь-яку можливість. Незалежно від того, кого або що слід звинувачувати. Адже якщо ми не дізнаємося, що сталося тієї ночі – це трапиться знову», – каже Легасов.

Серіал Чорнобиль – це п'ятисерійна міні-драма, знята каналом НВО, про події на Чорнобильській АЕС в квітні 1986 року. Режисером серіалу став Йохан Ренк (Пуститися берега, Вікінги, Ходячі мерці). Головні ролі виконали: Джаред Харріс (Шерлок Холмс: Гра тіней, Треррор), Емілі Уотсон (Розсікаючи хвилі, Книжковий злодій) і Стеллан Скарсгард (Німфоманка, Тор, Мамма Мія).

ІА "Вголос": НОВИНИ