Про це інформує власкор «Вголосу».

Зазначимо, що у лютому виконком Луцької міськради прийняв рішення скасувати наявну раніше знижку на вартість рекламних площ, що спровокувало різкий стрибок цін на 49%. Підприємці, які зайняті у сфері рекламного бізнесу, висловили свій протест проти такої цінової політики. На засідання виконкому був внесений проект рішення, який пропонував скасувати ріст тарифів.

Однак, у правлячої більшості сформувалася власна позиція щодо зміни вартості реклами у місті. На думку секретаря міської ради Григорія Пустовіта, ріст цін не є таким суттєвим, а місто не повинне втрачати мільйони гривень.

Іншу позицію висловив член виконкому Михайло Щур.

«У нас непослідовна політика. Ще у 2013 році я був проти незрозумілого прийняття знижок для рекламного ринку. А тепер в нас навпаки різко підняли ціни. Це не та політика, яку має проводити міська влада, якщо вона хоче розвивати бізнес. Підприємцям треба дати час і можливість працювати в нових умовах».

Втім, лише три члени виконкому підтримали проект рішення про скасування здорожчання вартості розміщення зовнішньої реклами у місті.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ