Про це сповістив нардеп Юрій Дерев'янко, передає УП.

«Прізвища викрадених: Тамаз Шавшишвілі, Зураб Цинцадзе, Вано Надірадзе та Мамука Абшидзе», – розповів депутат.

«Ми зараз в аеропорту «Жуляни», бо маємо інформацію, що цих чотирьох осіб привезли сюди, що вони вже тут і що їх зараз хочуть завантажити, саме завантажити, в один із літаків Нацгвардії і незаконно депортувати», – зазначив Дерев'янко.

Також нардеп заявив, що цих людей схопили, у чому вони були, «одягли мішки на голови, і навіть невідомо, чи є в них з собою хоч якісь документи». 

«У Вано, який був Героєм війни грузинсько-російської і добровольцем у складі батальйону «Донбас» українсько-російської війни, є ухвала суду про заборону депортації з України», – сказав нардеп.

Разом з тим, Дерев'янко наголосив, що навіть якщо є рішення міграційної служби про те, щоб людина покинула територію України, то таке рішення по закону може бути оскарженим.

Нагадаємо, сьогодні Міхеїл Саакашвілі заявив, що спецназ викрав з дому журналіста провідної грузинської телекомпанії «Руставі-2» Тамаза Шашвіашвілі і двох його друзів. Разом з тим, нардеп Юрій Дерев'янко повідомив, що невідомі схопили і повезли у невідомому напрямку грузинського добровольця АТО Вано Надірадзе.

 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ