Поліцейські Павлоградського відділу поліції встановили, що 11 травня о 05:00 до 37-річного жителя м. Тернівка зателефонував знайомий, який попросив допомоги з машиною.

Проте на автодорозі між селами у Павлоградському районі, куди приїхав потерпілий, на нього чекала група молодих людей з битами, які напали на чоловіка, стали бити, потім зв’язали, поклали у багажник, зав’язали очі та повезли до м. Першотравенська. При цьому відібрали мобільний телефон, документи та автомобіль, інформує пресслужба поліції Дніпропетровщини. 

На пошуки зловмисників було залучено весь особовий склад карного розшуку Павлоградського відділу поліції. Вони встановили, що до складу злочинної групи входило п’ять чоловіків віком від 20 до 35 років. Троє з них раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

Згодом поліцейські виявили автомобіль потерпілого, за кермом якого перебував 28-річний місцевий житель, а під час огляду речей у водія вилучили особисті речі потерпілого.

Також було встановлено та затримано ще трьох учасників угруповання. Особа п’ятого нападника встановлена, проводяться заходи для його затримання.

Поліцейські вилучили знаряддя злочину – биту, автомобіль та документи зловмисників. Також було виявлено мобільний телефон потерпілого, який зловмисники заклали у ломбард.

Затриманим інкримінують злочини, передбачені ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Їм загрожує позбавлення волі строком до 12 років.

Поліція перевіряє чоловіків на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Дніпропетровської області.

Як повідомлялося раніше, у Харкові невідомий чоловік викрав автомобіль та скоїв наїзд на патрульного поліцейського.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ