Про це йдеться у повідомленні «Укрзалізниці».

«У компанії за дорученням в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова вивчаються обставини інциденту, коли пасажири штовхали приміський поїзд, відео чого було оприлюднено в соцмережах. За попередньою інформацією, випадок стався навесні 2017 року. З призначенням на посаду керівника «Укрзалізниці» Євгена Кравцова роботу приміського сектору взято під його особистий контроль. Розслідування цього інциденту поновлено. Про результати буде повідомлено», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у мережі оприлюднили відео, де йдеться про те, що: «Під час зупинки на станції Кваси, Львівської залізниці, пасажири штовхають дизель-поїзд Ів.Франківськ – Рахів, вийшли з ладу двигуни обох секцій. Щоб зрушити поїзд з місця і завести двигуни, пасажири змушені були штовхати вагони».

Як писав «Вголос», екс-голова «Укрзалізниці» Войцех Балчун 9 серпня подав у відставку через особисті обставини. Тоді замість нього керувати «Укрзалізницею» призначили Євгена Кравцова.  Його щомісячний оклад – понад півмільйона гривень. Окрім того, відповідно до контракту, Кравцову також належить щомісячна винагорода в розмірі 714,6 тисячі гривень.  Також йому нараховується квартальна премія, яка не може перевищувати трьох посадових окладів. Передбачена і річна премія, яка не може перевищувати 24 посадових окладів.

Як йшлося у матеріалі «Вголосу», «Хабарників у владі захмарні зарплати не зупинять. Лише тюрма».

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ