Героєм фото виявився 12-річний сирійський біженець з бідної сім'ї Мухаммад Хусейн, пише Meduza з посиланням на видання Buzzfeed.

Куджуккая, сам виріс в бідності, подарував хлопчикові довічний абонемент в тренажерний зал.

Фото хлопчика, який через вікно заглядає в тренажерний зал Olympiat в Адиямані, 2 січня зробив тесля Омер Явуз. «[Ця картина] розбила мені серце, я захотів поділитися нею», – пізніше пояснив Явуз.

Знімок перепостив власник Olympiat Мустафа Куджуккая. Він попросив своїх фоловерів допомогти з пошуками героя фото.

«Якщо хто-небудь його знає, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Ми подаруємо йому довічний безкоштовний вхід в наш зал », – написав Куджуккая. Він пояснив, що сам виріс в бідності і йому зрозумілі почуття хлопчика.

Пост Куджуккая став вірусним в турецьких соцмережах. У двохсоттисячному Адиямані хлопчика знайшли через два дні. Виявилося, що на фото зображений 12-річний Мухаммад Хусейн, чия сім'я переїхала до Туреччини з сирійського міста Дейр-ез-Зор в 2013 році. За словами Куджуккая, рідні Мухаммада живуть дуже бідно і заробляють на життя, збираючи зі сміттєвих баків макулатуру і металобрухт. З самим хлопчиком або його родичами зв'язатися не вдалося: ні в кого з них немає телефону.

За словами Куджуккая, Мухаммад дуже здивувався, дізнавшись, що йому дарують довічний безкоштовний вхід в тренажерний зал. «Він поняття не мав, що його фото стало вірусним», – сказав Куджуккая.

Як зазначається, річний абонемент в Olympiat коштує 225 доларів.

ІА "Вголос": НОВИНИ