[media=143494,143495] 

Про це повідомляє Еспресо за даними видання The Mirror.

Користувач сайту Reddit під псевдонімом jimboyt65 зізнався, що вони з дружиною вирішили змінити своє життя, коли усвідомили, що вага кожного з них становить близько 136 кілограмів і вони нікуди не ходять разом.

«Ми не їздили у відпустку, не ходили гуляти, не робили нічого, тільки витріщалися в телефони, коли виходили кудись поїсти», – розповів чоловік.

За його словами, вони не готували самі і три рази в день замовляли їжу, а їх сексуальне життя «спочатку було некомфортним, а потім і зовсім зійшло нанівець».

Чоловік вирішив змінити своє життя з малого: почав більше ходити, завантажив на телефон додаток для підрахунку калорій і стежив за тим, щоб не перевищувати їх денний ліміт.

За його словами, потихеньку вага почала йти. У той же час його дружина перестала відвідувати тренажерний зал після тижня тренувань.

«За місяць я схуд на 4,5 кілограма, і через чотири місяці результати стали помітні. У цей момент моя дружина і почала ставитися до мене вороже», – сказав він.

Жінка відмовилася спати з ним в одному ліжку, посилаючись на хропіння, і спілкувалася з ним тільки за допомогою смс і електронних листів.

Крім того, на своїй сторінці в Facebook вона почала публікувати пости про любов до свого тіла, а її девізом стала фраза: «Змінюй світ, а не своє тіло».

У результаті жінка відправила чоловікові повідомлення зі словами, що він перестав їй подобатися і почав нагадувати тих, хто знущався над нею через зайву вагу, а потім подала на розлучення після 12 років шлюбу.

Чоловік звернувся до користувачів порталу з питанням, як повернути дружину. Однак коментатори зазначили, що йому не варто цього робити, так як дружина вчинила в стосунку до нього «нечесно і нешанобливо».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ