Українські Новини зібрали оригінальні і бюджетні варіанти місць для зустрічі Нового року, які подарують масу позитивних емоцій і залишать гарні спогади на весь наступний рік.

Дах багатоповерхового будинку

У фільмах часто показують гарні «казки» про кохання, в яких закохані проводять разом час на даху багатоповерхового будинку, все це виглядає дуже романтично. Новий рік – чудова можливість влаштувати собі таку ж казку з коханою людиною, або ж з друзями. Але таке святкування вимагає особливої пильності та дотримання правил техніки безпеки. Ні в якому разі не варто брати з собою на дах велику кількість алкоголю, адже це може понести за собою небезпечні наслідки.

Літак

Напередодні свят авіакомпанії заламують величезні ціни на свої послуги, але в самі свята навпаки – значно знижують вартість квитків. Зустріч Нового року у декількох кілометрах над землею буде не тільки приємною і хвилюючою, але і корисною для бюджету.

Активний Новий рік

Замість того, щоб зустрічати Новий рік, лежачи на дивані або сидячи за столом, набираючи при цьому зайві кілограми, можна їх навпаки скинути. Катання на лижах або ковзанах принесе масу задоволення і бадьорості, на відміну від алкогольного сп'яніння й похмілля.

Опівночі на природі

Якщо вдома п'яні сусіди і буйні гуляння під під'їздом не дають насолодитися святом, природа – відмінне місце для зустрічі Нового року. На березі річки чи в лісі буде точно тихо і затишно. Щоб не замерзнути, варто одягтися дуже тепло, розвести багаття і взяти з собою якомога більше зігріваючого глінтвейну. Бажано вирушати на природу великою компанією, щоб разом грітися біля багаття і співати пісні під гітару.

Похід на головну площу в місті

У містах знайдеться багато охочих зустріти Новий рік біля самої великої ялинки. На народних гуляннях завжди можна знайти нових друзів та однодумців, просто весело провести час, максимально відчути атмосферу свята.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ