Ігнорування постанови WBC для Стівенсона може призвести до втрати титулу. Про це в інтерв'ю BoxingScene повідомив менеджер Гвоздика Егіс Клімас.

«Це на 100 відсотків вірно. У мене є підписаний Маурісіо Сулейманом лист від WBC, у якому йдеться про те, що Гвоздик буде битися з переможцем бою Стівенсон - Джек. І ми не збираємося відступати від цього. Ми не погодимося на будь-які компенсації або ще щось.

Я говорив вчора з нашим промоутером, з адвокатом, який представляє Гвоздика, – ніщо не заважає нам зробити бій з Стівенсоном. Ми відкриті для переговорів, ми готові битися на будь-якій території. Готові приїхати до Торонто або Монреаля, якщо вони зроблять хорошу пропозицію. Для нас не проблема почати переговори з Showtime», – цитує BoxingScene слова менеджера Гвоздика Егіса Клімаса.

Нагадаємо, минулого тижня Стівенсон в Торонто несподівано звів внічию бій з Баду Джеком (22-1-3, 13 КО) і перервав 7-річну серію перемог, але зберіг за собою титул WBC в напівважкій вазі.

У березні Гвоздик (15-0, 12 КО) переміг француза Мехді Амара (34-5-2, 16 КО) і завоював титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC. Бій відбувся в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden.

Поєдинок тривав усі 12 раундів, а за його підсумками судді одноголосно назвали переможцем українця: 116:112, 118:110 та 117:111.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ