Організатори готують для гостей фестивалю незабутню шоу-програму з конкурсами, презентаціями найвідоміших світових і українських розробників, сучасну демозону, а також зону з настільними іграми та квест-кімнатами.

Фестиваль збере професіоналів кіберспорту на грандіозному LAN-фіналі з DOTA 2. Лише на WEGAME відвідувачі отримають нагоду познайомитися з найвідомішими розробниками ігор і взяти участь у міні-турнірах з різноманітних дисциплін.

Особливими гостями першого фестивалю були світові призери кіберспортивних змагань України та світу з команди Na'Vi. Вони разом із ASUS CyberZone потішили відвідувачів своєю присутністю та організували міні-арену, де кожен охочий зміг відчути себе професійним гравцем у Counter-Strike, виборюючи призи та подарунки від партнерів.

Також однією з гучних презентацій на WEGAME була гра від компанії Quantum Phoenix Studio під назвою Butterly Sign. Цей детектив від першої особи нікого на залишив байдужим. Сучасні тривимірні технології в синтезі з карколомним сюжетом занурили кожного до світу ігор і таємниць.

Не забуває WEGAME і про косплеєрів. Кожен охочий матиме змогу знову перевтілитися у свій улюблений образ. Також організатори підготували невеличкий сюрприз для відвідувачів: вперше станеться розподіл на кілька номінацій для дітей і дорослих. Тепер будь-хто зможе стати професійним косплеєром, продемонструвавши свій костюм на великій сцені. Запрошене професійне жюрі оцінить виступи учасників у категоріях «аніме», «фільми», «комікси», «відеоігри». Не забули й про призовий фонд, що додасть ще більше азарту!

Особливим другий ігровий WEGAME робить розділення всього майданчику на дорослий та дитячий. Отже, ігрові баталії відбуватимуться серед найменеших і серед досвідчених геймерів. На розділення також чекають решта основних напрямків фестивалю.

Прихильники geek-тусовки зможуть знайти тут найновіші та олдскульні сувеніри, фігурки улюблених персонажів фільмів, ігор й аніме. А ще - море ігрової продукції, коміксів і настільних ігор!

Організатор WEGAME компанія «Смайл-Експо» доводить, що технології інтерактивної та віртуальної реальностей - це майбутнє ігрової індустрії.

А ви чекаєете на найважливішу подію в геймінг-культурі України? Ми запрошуємо вас на WEGAME 2016, що відбудеться в Києві 10-11 вересня у виставковому центрі «AККО Інтернешнл».

Сайт: wegame.com.ua

ІА "Вголос": НОВИНИ