Про це пише «Радіо Свобода».

Листи свідчать, що помічниця Клінтон Хума Абедін надіслала лист основним фігурам передвиборного штабу з порадами відхилятися від заздалегідь написаного тексту. У документі йдеться, що Клінтон повинна більше користуватися підказками через «проблеми з головою»

Як відомо, здоров'я демократки почали обговорювати в ЗМІ після того, як їй стало погано на церемонії в Нью-Йорку в пам'ять про жертви терактів 11 вересня 2001 року.

Нещодавно опонент Клінтон - республіканець Дональд Трамп - припустив, що вона приймала допінг на передвиборних дебатах. За його словами, на початку дебатів кандидатка була енергійна, але стала значно слабшою до їх кінця.

Нагадаємо, сайт WikiLeaks останніми днями публікує документи, пов'язані з передвиборчою кампанією в США, зокрема, листування найближчого радника Хілларі Клінтон Джона Подести. Штаб Клінтон стверджує, що WikiLeaks отримує документи від російських хакерів, пов'язаних зі спецслужбами, які зламують американські сервери з метою вплинути на хід виборів. У самій організації стверджують, що сайт WikiLeaks ніяк не пов'язаний з російськими спецслужбами.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ