Про це повідомляє Польське радіо

Від сьогодні, 25 серпня, угорський лоукостер Wizz Air запускає два нові авіарейси з Києва - в Люблин і Познань. Таким чином авіакомпанія збільшила кількість обслуговуваних маршрутів з аеропорту Київ/Жуляни до Польщі з 4 до 6. Про це повідомив портал «Центр транспортних стратегій».

Польоти в Люблин і Познань будуть здійснювати двічі на тиждень - по понеділках і п'ятницях. Вартість квитка в Люблин - від 429 грн, в Познань - від 579 грн.

В аеропорту Люблин чекають на збільшення пасажиропотоку з Києва в зв'язку із запуском нового рейсу. Директор аеропорту Кшиштоф Войтович заявив, що вважає запуск рейсів до Києва приводом для радості, адже «після Варшави Люблин є другою метою подорожувальників, з огляду на кількість приїжджаючих, і важливим університетським центром для студентів з України. Люблин, за його словами, це також природне місце для транзиту, звідки після прибуття, пасажири можуть відправитися в інші міста Польщі.

Нині Wizz Air з Києва також літає у Варшаву, Вроцлав, Ґданськ і Катовіце. Також в цьому році авіакомпанія повернулася в аеропорт Львів.

Нагадаємо, що з Познані до Львова літає польська авіакомпанія LOT. Також українська авіакомпанія Bravo Airways розглядала можливість запуску рейсу Рівне-Люблин.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ