Шостий апеляційний суд скасував рішення Окружного адміністративного суду Києва у справі про ймовірне втручання народного депутата Сергія Лещенка та директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника у вибори президента Сполучених Штатів Америки.

Про це нардеп повідомив у Facebook.

Лещенко написав, що більше не є «ворогом Трампа».

«Щойно Шостий апеляційний суд скасував рішення Окружного суду Києва та ухвалив нове рішення, яким відмовив депутату Розенблату у задоволенні позову проти мене та НАБУ в частині викриття Пола Манафорта у чорній бухгалтерії »Партії регіонів«. Чекаю, коли генпрокурор Луценко подзвонить Руді Джуліані та повідомить нові обставини у справі, яку він так старанно клепав для збереження себе на посаді».

Зазначимо, що Джуліані звинуватив Лещенка у публікації «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів», в якій ідеться про виплати грошей ексглаві передвиборчого штабу Трампа Полу Манафорту, і назвав фейком цю історію.

Раніше Рудольф Джуліані, особистий адвокат президента США Дональда Трампа, скасував анонсований раніше візит до України для зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

ІА "Вголос": НОВИНИ