Про це під час сесії Львівської обласної ради заявив депутат від ВО «Свобода» Ігор Тенюх, передає кореспондент «Вголосу».

«Звертаюсь до вашої совісті (ред.– депутатів): люди обирали нас для того, щоб ми відстоювали українські позиції, інтереси Львівщини. Дуже неприємно, коли за учасників АТО не проголосувала Львівська обласна рада. Я б дуже хотів, щоб половина з депутатів поїхала на фронт і відчула все те,  що відчувають вони там. Я був на фронті. Тоді ви б проголосували за житло воїнам АТО», – заявив Ігор Тенюк.

Депутат-націоналіст додав, що у Львівській обласній раді її голова Олександр Ганущин маніпулює депутатами, закликаючи їх голосувати за потрібні рішення.

«Уже яка сесія проходить, і ми постійно спостерігаємо за тим, коли голова обласної ради, щоб «протягнути» якесь питання, говорить: «прошу проголосувати». Я як депутат, як адмірал заявляю, що навіть у Севастопольській міській раді, де зовсім інший контингент, такого немає. А тому голова Львівської обласної ради не має права маніпулювати депутатами. Я  вношу пропозицію, щоб з наступної сесії голова облради говорив одне словосполучення – «ставлю на голосування». І тоді хай депутати, які сидять у залі, визначаються: підтримувати їм рішення чи ні», – наголосив Ігор Тенюх.  

Як писав «Вголос», депутати Львівської обласної ради не проголосували за комплекс заходів щодо забезпечення воїнів АТО житлом.

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ