Чемпіон світу в першій важкій вазі за версіями WBC і WBO Олександр Усик (14-0, 11 КО) розповів про готовність до фінального бою WBSS (World Boxing Super Series) проти чемпіона WBA і IBF Мурата Гассієва (26-0, 19 КО). Про це повідомляться на сайті Всесвітньої боксерської суперсерії, передає РБК Україна.

«Бій в Росії? Я схожий на людину, яка боїться битися? Я чудово почуваю себе. Я атлет, воїн. Мене не хвилює, де битися, я просто хочу бою. Я знаю, що в Україні буде чудова підтримка. Що стосується мене, то я готовий, моя команда готова. Ми всі їдемо в Москву з хорошим настроєм.

Який боєць Гассієв? Ви можете подивитися на YouTube. Скажу тільки одне: він сильний хлопець. І зараз, слава Богу, Мурат і я будемо воювати за титул Мохамеда Алі і абсолютного чемпіона світу», - сказав Усик.

Поєдинок Усик - Гассієв відбудеться в суботу, 21 липня в Москві.

Раніше з’явилась інформація, що бій українського важковаговика Олександра Усика з росіянином Муратом Гассіевим, який запланований на 21 липня в Москві, може не відбутися.

Російський боксер Мурат Гассієв заявив, що здатен перемогти українця Олександра Усика за очками.

Екс-суперник Олександра Усика поляк Кшиштоф Гловацькі побажав українцеві поразки у поєдинку проти росіянина Мурата Гассієва.

ІА "Вголос": НОВИНИ