У розпал літнього сезону багато українських зірок вирушили на елітні курорти, дехто обрав відпочинок на приватній яхті.

Усі представники українського шоубізу активно діляться фото на особистих сторінках в соцмережах, передає OBOZREVATEL.

Настя Каменських і Потап

Одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу, співачка Настя Каменських і шоумен Олексій Потапенко (Потап) 30 липня вирушили в Італію. Пара відпочиває поблизу острова Сардинія на приватній яхті разом з друзями.

Вдалося дізнатися, що Каменських разом з Потапом для відпочинку орендували елітну яхту Octavia. Як заявляється на сайті оренди і продажів яхт Scanmarine, вона може розмістити до 8 гостей в чотирьох комфортабельних каютах. Зазначимо, що у високий сезон орендувати таку «красуню» коштує 42 000 євро (близько 1,2 млн грн). Вартість вказана за один тиждень.

Раніше відразу після весілля пара полетіла до Туреччини. Тоді закохані кілька днів провели в елітному готелі в курортному місті Кемер, куди вони прилетіли на особистому літаку. Загалом, відпочинок обійшовся приблизно в 1,25 млн грн, без урахування додаткових витрат.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

Escape .... Pina Colada ,Кто знает эту песню? ❤️❤️❤️ #bearanddiamond #bearanddiamond🐻💎

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

Регіна Тодоренко

Українська телеведуча Регіна Тодоренко ще в жовтні 2018 вийшла заміж за російського співака Влада Топалова. Пара відсвяткувала весілля тільки через 9 місяців, в липні 2019 в італійському Соренто.

Через кілька днів після весільної церемонії вони вирушили на медовий місяць в Грецію. Пара відпочиває в п'ятизірковому готелі Aldemar Royal Mare з персональним басейном у невеликому курортному містечку Аніссарас.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

#отдых @aldemar_royal_mare Ещё раз позволю себе повториться и написать , как я люблю Грецию, остров Крит и вкуснейшую Мусаку , которую готовят в отеле #АльдемарРоялМаре Из отпуска я привезла не только радость , но и дополнительные бока, которые старательно отъедала, поглощая все, что дают на фуршете 😁( по моим завтракам в сториз, вы наверняка видели, что проголодаться мне не давали🙈) Ох уж, это чревоугодие!!!! А вы что больше всего любите делать в отелях: спать/отъедаться? #регинапутешественница Любимый купальник - @calzedonia

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

Доба відпочинку в люксі з гостьовою зоною і персональним басейном з напівморською водою обійшлася молодятам приблизно в 26 тисяч гривень. Тиждень проживання в таких умовах коштував парі 200 тисяч гривень.

[media=112241]

Позитив (Олексій Завгородній, гурт «Время и Стекло»)

Вокаліст групи «Время и Стекло» Позитив (Олексій Завгородній) разом зі своєю дружиною Анною Андрійчук-Завгородньою також вибрали для літнього відпочинку Італію. Пара відпочиває разом зі своїми зірковими друзями Потапом і Настею Каменських на яхті Оctavia, про що свідчать їхні спільні фото.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

Солодкий медовий місяць друзiв #miaitalia❤️🇮🇹 #sardinia #italia #girls #love #vacation #happy #instaday #instamood

Публикация от Аня Андрийчук-Завгородняя (@annchuk)

Отже, їх відпустка також коштує приблизно 42 тисячі євро + додаткові витрати. Якщо розділити вартість на дві пари, виходить сума понад 20 тисяч євро на одну сім'ю без особистих витрат.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Солістка групи «Время и Стекло» Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом вирушили у відпустку до Італії. Пара активно постила фото в соціальних мережах, вказуючи кілька локацій: місто Монополі в регіоні Апулія і населений пункт Санта-Марія-ді-Леука, провінція Лечче. З'ясувалося, що артисти кілька днів провели в містах, а більшість часу вони відпочивали на орендованій яхті. Про те, скільки міг коштувати їх відпочинок, невідомо, але можна припускати, що вартість приблизно така ж, як і у Потапа з Каменських (ціни на відпочинок в італійських регіонах не дуже суттєво відрізняються).

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

Яхта , август И мы с тобою влюблены ❤️

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

Сегодня мы снова переходим в другой порт (чувствуете? Переходим не едем, порт не город))) настоящий моряк😂😂😂) Первая наша мини качка! Все поднапряглись, но у нас супер команда и нам не страшно! И как итог через 30 мин все привыкли и уже собрались смотреть «Пираты карибского моря» Да, мы пираты))) Обожаю этот отдых!!!

Публикация от Vladimir Dantes (@vladimirdantes)

Слава Камінська

Вокалістка гурту «НеАнгели» Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, вирушила «заліковувати рани» в Грецію, на престижний курорт – острів Міконос. Судячи з її знімків в Instagram, Камінська проводить час в готелі Miraggio Thermal Spa Resort – артистка самостійно зазначила на фото сторінку готелю.

Курортний спа-готель Miraggio Thermal розташований прямо на пляжі в селищі Паліурі. До послуг гостей – відкритий басейн, розкішний спа-центр, ресторани і бари. Кожен номер оснащений терасою або балконом, звідки відкривається вид на сад або на море. У деяких номерах - люксах і напівлюксах готелю Miraggio Thermal є персональний басейн.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

@tropicpic твоими глазами , да всем бы в уши 😂

Публикация от Babaslavka (@babaslavka)

Вартість відпочинку в номері з персональним басейном становить майже 68 тисяч гривень за три ночі. Отже, якщо Слава на курорті провела тиждень, то за номер їй довелося «викласти» понад 200 тисяч гривень (враховуючи харчування і спа-процедури, які оплачуються окремо).

MONATIK

На початку серпня MONATIK разом зі своєю сім'єю: дружиною Іриною і двома синами вирушили на турецький курорт Кемер. Незважаючи на те, що сімейство поділилося знімками з відпочинку і відзначило тільки геолокацію свого місця перебування, фанати дізналися по фото готель, в якому вони відпочивають.

Судячи з цього, Монатік і його сім'я вирушили у фешенебельний готель Maxx Royal Kemer Resort, де в червні відпочивали також Настя Каменських і Потап.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

Ушли в отдых !!! Всем отличного завершения лета . #Мои

Публикация от Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Вартість відпочинку в готелі сягає понад 1 мільйона гривень за тиждень перебування (з урахуванням додаткового розміщення двох дітей).

Мінімальна ціна – 336 тис. грн, максимальна – майже 1,5 млн грн (Вілла «Роял Біч» з 3 спальнями на 8 днів перебування).

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

#flyBoard #ТоОтЧегоБезУма Наконец таки, осмелился на #BackFlip 〽️〽️〽️#ЯНеБегуСквозьДеревья #ЯНадНимиЛетаю #АкробатикаОтМонатика

Публикация от Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Нагадаємо, що Дмитро Комаров несподівано одружився з партнеркою по «Танцях з зірками».

ІА "Вголос": НОВИНИ