Учасники АТО обурилися діями мера Львова Андрія Садового, адже вважають: соратники мера та його однопартійці можуть отримати земельні ділянки у місті під забудову, а бійці АТО — ні.

Про це сьогодні, 2 листопада, під час брифінгу заявив учасник Української спілки учасників АТО Олег Дудок, передає кореспондент «Вголосу».

«Зараз Андрій Іванович їздить Україною, піариться 100 тисячами. Запустили ролик (реклама мера Львова про виділення воїнам по 100 тисяч грн допомоги від громади, — Ред.), — зазначив він. — Насправді ці 100 тисяч грн — це наше гарантоване право отримати землю у Львові, яка є. Він свою недолугість замінив тими 100 тисячами і сприймає це як заслугу. Він хоче бути Президентом і будує свою кампанію на цих 100 тисячах?» Як брехун може бути Президентом?»

Також Олег Дудок додав: «Ми приходимо на виконкоми: просто послухати,чи є земля у Львові, чи немає. Є! Для соратників Андрія Івановича, для його  однопартійців землі повно під забудову! Будь-які афери здійснюють, промислові землі переводять під житлове будівництво, тільки б догодити своїм однопартійцям і поплічникам. А для бійців АТО — немає».

До слова, учасниками брифінгу були ГО «Українська спілка учасників АТО», ГО «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих», ГО «Патріот», Об’єднання добровольців, «Національний корпус», «Правий сектор», «Бойове товариство учасників бойових дій, ветеранів, інвалідів Антитерористичної операції».

Як писав «Вголос», сьогодні вранці під стіни Львівської міськради прийшли учасники війни на Донбасі, «обурені брехнею Садового».

ІА "Вголос": НОВИНИ