З вивченням англійської мови діти справляються в рази швидше і легше, ніж дорослі, адже в цьому віці запам'ятовувати нову інформацію набагато простіше. На плечі батьків лягає дуже важлива місія - зробити все можливе для того, щоб дитина вивчила англійську мову якомога раніше. Звичайно, допомагати дитині у вивченні досить важко, але немає нічого неможливого. У цій статті ми розповімо про те, як допомогти дитині вивчити англійську мову і з чого почати процес навчання.

  1. Зробіть навчання захопливим

Для того, щоб зацікавити дитину в заняттях і навчанні, потрібно використовувати ігрові та розважальні елементи. Цей метод чудово підходить для вивчення нових слів. Наприклад, ви можете придбати ігрові картки, пазли, конструктори, головоломки, музичні іграшки – подібних інструментів для навчання в магазинах величезна кількість.

  1. Використовуйте англомовний контент

Вчити англійську з дитиною можна під час перегляду улюблених іноземних мультфільмів. Підберіть те, що буде цікаво для малюка і дивіться мультики разом з ним. Дитина спочатку буде розуміти суть завдяки картинкам, які бачить на екрані, але незабаром ви помітите, як вона почне запам'ятовувати нові слова. Цей спосіб є досить дієвим, якщо знайти саме те, що зацікавить учня.

  1. Знайдіть наставника

Ви можете знайти педагога, який викладає англійську навіть для найменших. Завдяки сучасним технологіям, шукати репетитора можна в Інтернеті. Викладачі Preply займаються зі своїми учнями в режимі онлайн, тому заняття будуть проходити в максимально комфортних умовах для малюка. Розмовна англійська для дітей також дуже важлива, саме тому репетитор буде активно розвивати мовні навички вашої дитини. Чим раніше учень розпочне до навчання - тим швидше він зможе вивчити англійську.

  1. Підтримуйте свою дитину

Для учня дуже важлива мотивація і підтримка, яку йому дають батьки. Не забувайте про те, що вивчення будь-чого – це досить важкий процес, тому зробіть все можливе, щоб забезпечити своїй дитині комфорт. Оточіть її любов'ю, проводьте більше часу разом, допомагайте їй у вивченні і хваліть за будь-які, навіть найменші, перемоги. Ви -найголовніша людина в житті свого малюка, покажіть те, наскільки сильно ви їм пишаєтеся, і це дуже позитивно позначиться на його навчанні.

ІА "Вголос": НОВИНИ