Президент ФК «Рух» та львівський бізнесмен Григорій Козловський перерахував на ЗСУ 10 тисяч гривень, які пообіцяв тому, хто назве адресу скандального блогера-українофоба Діми Городецького.

Про це Козловський повідомив в інстаграм.

Нагадуємо, бізнесмен відреагував на скандальне відео, яке опублікував в Інстаграм блогер Діма Городецький та оголосив винагороду в 10 000 гривень тому, хто назве адресу зрадника-українофоба.

Причиною став пост блогера, у якому різко висловився проти української мови.

«По-перше, половина України російськомовна, половина українців говорить російською. По-друге, з яких пір російська мова чи будь-яка інша є власністю якоїсь держави, чи власністю якогось президента. Російська мова вона інтернаціональна. на ній говорять в «хєровойтучі» країн ніяк не пов'язаних з Росією. І на ній говорять в нас в Україні. Так ось є. Так історично склалося», – написав Городецький.

Пізніше СБУ затримала блогера Діму Городецького за різкі висловлювання проти української мови.

Водночас Козловський додав, що винагороду, яку він обіцяв, можуть віддати на потреби армії.

«Вирішіть самі, кому найбільше потрібно. Або зробимо так, як пропонувала більшість - віддамо гроші на потреби ЗСУ. Як вирішите - так і буде», - підсумував Григорій Козловський. 

За інформацією з наших джерел, блогер може бути хворий на СНІД, проте не дотримується жодних рекомендацій.

«Ця істота розносить по Львову не лише «русскій мір», а й іншу заразу. Він часто відвідував львівські салони краси. Радимо львів'янам уникати закладів, де йому надавали послуги», - зазначило джерело на правах анонімності.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ