Характер Червоного Вогняного Півня

Півень у східному календарі - це символ оновлення, початку чогось нового і невідомого. Тому наступний рік обіцяє зміни у житті людей.

Але якими будуть ці зміни, залежить лише від нас самих. Для початку потрібно правильно зустріти символа нового року, - запевняють спеціалісти з фен-шуй.

Символ Півня у східному календарі – це символ сімейних людей, адже Півень уміє любити та піклуватися про своїх близьких.

Ще однією особливістю Вогняного Півня є його любов до всього красивого та розкішного.

Де зустріти Новий рік

Експерти радять зустріти наступний рік у сімейному колі, адже Півень – символ сімейного вогнища.

Не рекомендується їхати у мандрівку, варто відкласти подорож хоча б на кілька днів. Але якщо ви все-таки запланували поїздку, то краще поїдьте усією родиною.

Головне – ні в якому разі не слід зустрічати Новий рік окремо один від одного, адже це може призвести до сварок чи розлучення між подружжям.

Також під час святкування не слід сваритися з рідними, адже це заряджає ваш дім негативною енергетикою, яка може супроводжувати вас протягом усього року.

Ідеальним варіантом святкування буде весела та дружня компанія у колі найрідніших родичів та друзів.

У чому зустріти Новий Рік

Вогняний Півень любить усе яскраве та віддає перевагу вогняним, гарячим відтінкам. Ідеально підійде вбрання для святкування усіх відтінків червоного та навіть рожевих кольорів.

Проте якщо вам не до вподоби саме ці кольори, можна обрати синій чи фіолетовий.

Краще віддати перевагу класичному одягу. Потурбуйтеся, щоб виглядати елегантно та яскраво.

Аксесуарів має бути в міру. Не одягайте надто відверті та вульгарні речі. Вони повинні лише підкреслювати ваш образ.

Що приготувати на святковий стіл

Астрологи радять обов'язково поставити на стіл м'ясні страви поруч з морепродуктами. А що саме - це залежить лише від фантазій та умінь господарки.

Проте і ці страви не головні. Півник надзвичайно полюбляє солодощі. Саме на "солодкому столі" варто зробити найбільший акцент, щоб задобрити вибагливого Вогняного гостя.

А щоб у вашому домі завжди був достаток, прикрасьте стіл вазою з фруктами. Обов'язково прикрашайте ваші страви, адже Півень любить красу. Додавайте до оформлення страв помідори, гранат, калину та все що має насичений червоний колір.

Як прикрасити святковий стіл

Свічки, блискучі декорації – усе це підійде під Вогняну тематику. На столі як і в інтер'єрі повинні переважати червоні та оранжеві кольори.

Це може бути що завгодно - серветки, фігурки, композиції, скатертину і так далі. Все залежить тільки від вашої фантазії. І нехай Новий рік принесе якомога більше щастя і успіхів!

ІА "Вголос": НОВИНИ