[media=140145,140146,140147] 

Про це розповіли сьогодні, 25 квітня, учасники брифінгу у міській раді, передає кореспондент «Вголосу».  

За словами директора ЛКП «Довженко Центр» Марти Іванишин, вперше цього року у Львові 4 травня о 18 год на вул. Курбаса презентують музичну програму, де лунатимуть твори Івасюка. Також на площі Ринок в суботу організують джазовий день, в неділю лунатиме класична музика.

Розповіла вона і те, що у музеях міста відбуватимуть сніданки, зокрема у Домі Франка, музеї Соломії Крушельницької та музеї Олекси Новаківського. А також анонсувала нове дійство на  одному із найкращих об’єктів Львова, - 3-D мапінг 5 травня.

Також 1 травня на «Львівському ярмарку» змінять декорації. «Він трансформується у міський. Цього року ми вирішили підтримати концепцію ретро-вулиці Курбаса та ярмаркової площі. А 5 травня о 18 год відбудеться ретро-вечірка для гостей ярмарку», - додала директорка ярмарку Ольга Гренюх.

Розповіли учасники брифінгу і про те, що у межах відзначення Дня міста вже втретє відбудеться фестиваль «Королівський лев». Він збере до 600 учасників. Також колективи влаштують масштабний флешмоб в аеропорту «Львів» о 13:30 год 4 травня, під час якого вітатимуть туристів, які прилетять до міста Лева.   

Відбудеться і міська театралізована хода - 5 травня о 13 год за участі усіх мистецьких колективів міста.

Детальна програма – на фото.

ІА "Вголос": НОВИНИ