У великому інтерв’ю проєкту « Говорить Великий Львів» лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук про те як записався до лав ЗСУ, їздить містами, дає концерти просто неба, зустрічається із хлопцями у військовому шпиталі та рятувальниками.

Вже сьогодні о 18:40 у великому інтерв’ю Святослав Вакарчук розповість про культуру і музику під час війни. 

Святослав Вакарчук висловлює упевненість, що доля та історія сьогодні на боці України. А ось росія себе занапастила і вже ніколи не буде такою, як раніше.

Яке завдання людини мистецтва у час повномасштабного вторгнення? Чи візьме за потреби до рук зброю, а не пісню?

Святослав Вакарчук зараз у Львові, перед тим був у Києві, Харкові та у напівзруйнованій Охтирці на Сумщині. Яка ситуація у цих містах ? У якому настрої перебувають українці ?

Усе це розповість і проаналізує лідер гурту «Океан Ельзи», який часто спілкується із західними ЗМІ як відомий громадський діяч і музикант і знана людина в Україні.

Основні меседжі його звернень - це вдячність країнам за допомогу усім переміщеним особам.

Прохання про надання протиповітряної оборони, введення санкцій проти РФ. 

Стосовно перемовин у Туреччині: чи варто чекати миру в Україні уже найближчим часом і на яких умовах цей мир має бути ? Чи правильно у цій ситуації поводиться влада?

Також свіжі результати опитувань соціологів свідчать, що Володимиру Зеленському американці довіряють більше, аніж Байдену. Чим зачаровувалися іноземці, чим захопилися ? Ба більше, глядачі проєкту мають унікальну можливість поставити своє запитання Святославу Вакарчуку і почути відверту відповідь вже о 18:40 у соцмережах «Говорить Великий Львів».

Опісля у студії експерти та гості проаналізують результати перемовин, які відбулися 29 березня у Стамбулі, та чого чекати від зустрічі 1 квітня.

ІА "Вголос": НОВИНИ