Перший варіант, це, коли поліція діє показово, а саме - вживає радикальних заходів і розносить угруповання автоматників, які стріляли. Унаслідок спецоперації силовиків повинні бути затримані і покарані всі учасники бандугруповання.

Як пише боєць АТО, якщо перший варіант спустять на гальмах, то «АТОвці» рознесуть «осине гніздо» криміналітету з усього, що законно і незаконно:

«АТОвці розносять на*** осине гніздо і є**шать «братву» з усього, що законно і незаконно. Є**шать на поразку! Палять офіси, женуть ганчірками тих, хто співчуває, стрижуть наголо їхніх подруг, знищують майно, виганяють за кордон їхніх дітей і родичів».

За другого варіанту суспільство візьме відповідальність на себе і заступиться за «АТОвців», а ніяких репресій і тяжких наслідків для учасників цього варіанту бути не повинно.

«Між першим і другим варіантом розвитку подій повинен бути часовий проміжок. Владі треба дати час», - написав блогер.

Сам Бабкін готовий брати участь в заходах, які стосуються другого варіанту. Він підкреслює, що насправді Україна цього від бійців АТО якраз чекає.

 

Як уже писав Вголос, у результаті стрілянини у Дніпрі ввечері 24 липня загинули двоє учасників антитерористичної операції на Донбасі і був важко поранений відомий у місті адвокат, захисник постраждалих у зіткненнях ветеранів АТО 9 травня Едмонд Саакян.

Згодом в інтернеті з'явилось відео стрілянини. За фактом стрілянини правоохоронці вже розпочали розслідування.

Внаслідок стрілянини у Дніпрі загинули колишній військовий 20-го ОМПБ 93-ї мотопіхотної бригади Олексій Вагнер та колишній боєць 11-го мотопіхотного батальйону Максим Іващук («Щука»).

ІА "Вголос": НОВИНИ