Про це в коментарі «Вголосу» сказав координатор ГО «Економічний бойкот» Олег Радик.

Він звернув увагу на те, що гастрольна діяльність проросійських і російських «зірок», окрім моральної і політичної, має ще й бізнесову складову. Тож уряд може через відповідні структури обкласти вояжі «пєвцов і пєвуній» відповідними податками і ліцензіями. А отримані від цього кошти спрямовувати конкретно на потреби АТО – «щоб кожна ватна лярва знала куди йде частина її виручки», - зазначає Радик.

Але, на його думку, більш доцільно було б направити праведний гнів людей не лише на «хвойд з мікрофоном», а й на чиновників, які дають дозволи на гастролі.

«Керівники Оперного і львівського цирку отримують зарплату з наших податків. Якщо наша толерантність і людяність не дозволяє нам вішати їх на ліхтарях, то знімати з посади – уже на часі», - зазначив активіст.

Як писав «Вголос»,  наприкінці жовтня до Львова заїде відомий своїми попередніми виступами в Росії дует Потапа і Насті. А вже у листопаді у Львівській опері має виступати італієць Тото Кутуньо, який торік вітав Володимира Путіна з днем народження.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ