[media=142748,142749,142750] 

Народження дитини пов’язане з безмежною радістю і безліччю труднощів. Спростити життя молодих батьків допоможе заздалегідь обраний і куплений одяг на перші місяці життя немовляти. Але вибрати його не завжди легко, особливо, якщо досвід подібних покупок у мами відсутній.

Оберіть розмір

Звичайно, всі новонароджені відрізняються зростом і вагою. Але навряд чи дитина вийде за цими параметрами за межі певних норм. Обираючи одяг, орієнтуйтеся на зріст 56-62 см і вагу від 3 до 4,5 кг. Купуючи дитячі шапочки, віддайте перевагу маленьким моделям, розрахованим на обсяг голови 35–40 см.

Натуральність – перш за все

Велика кількість пропозицій дитячого одягу на українському ринку може викликати розгубленість і сумніви – що купити? Обмежте вибір речами виключно з натуральних тканин, без додавання синтетичних волокон. Вони гіпоаллергенні, не призведуть до подразнення ніжної шкіри і почервоніння.

Зручність і комфорт

Одяг для немовлят не повинен перешкоджати активним рухам малюка. Переконайтеся в тому, що покрій і пошиття виробів запобігають розгорнутися сорочечці, виключіть наявність тугих гумок, гострих країв, незручних застібок. Не варто купувати боді з кнопками на спинці – в них дитині буде дуже некомфортно лежати. Для найменших модників ідеально підійдуть моделі зі швами назовні.

Не перестарайтеся

Малюк дуже швидко росте і за перші кілька місяців його зріст істотно зміниться. Не купуйте занадто багато одягу. Досить буде 3 боді з коротким рукавом і 3-х – з довгим, 5-6 чоловічків, кілька шапочок, 3-4 пари шкарпеток. Якщо народження спадкоємця очікується взимку – доповніть тонкі моделі щільними варіантами на байці або з легким начосом і комбінезоном з сучасним утеплювачем та закритими ніжками-ручками.

Вибір гардероба для новонародженого не вимагатиме серйозних рішень і не викличе труднощів, якщо підготуватися до покупок завчасно. Вивчіть асортимент магазинів і підберіть варіанти на всі можливі випадки. Інтернет-магазин Daddys запрошує вас до свого каталогу – в ньому ви знайдете якісний одяг для новонароджених з незвичайним дизайном.

ІА "Вголос": НОВИНИ