Незабаром Уряд посилить взаємодію з ЛОДА. Як інформує прес-служба Кабміну, прем’єр-міністр Віктор Янукович заявив, що найближчим часом відбудеться презентація низки проектів, спрямованих на посилення взаємодії Уряду й обласних державних адміністрацій.

“Найближчим часом ми будемо презентувати два проекти спільних дій Уряду й обласних державних адміністрацій. По суті, цим ми замикаємо ланцюжок органів виконавчої влади, Уряду й адміністрацій”, - сказав Віктор Янукович на нараді з активом Донецької області у Єнакієвому.

Глава Уряду відзначив, що спочатку будуть презентовані два проекти взаємодії Уряду з Донецькою і Львівською обласними адміністраціями. “Найближчим часом відбудеться старт цієї моделі”, - сказав він, відзначивши, що модель взаємодії Уряду з облдержадміністраціями передбачає комплексні заходи з керування державними ресурсами, державними програмами, а також диференціацію виконавських рівнів реалізації програм.

Прем’єр-міністр зазначив, що Уряд певною мірою впроваджує шведську модель розвитку місцевого самоврядування. При цьому Віктор Янукович відзначив, що на цьому шляху необхідно прискорити реалізацію реформи місцевого самоврядування.

Львівський портал

ІА "Вголос": НОВИНИ