Нардеп від «Слуги народу» Богдан Яременко більше не очолюватиме комітет Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Відповідне рішення прийняли у партії «Слуга народу», повідомив нардеп Сергій Швець.

Так, фракція замінить Яременка на цій посаді через його зіпсовану на міжнародній арені репутацію. Нардепу ж натомість дозволять бути рядовим членом комітету з питань зовнішньої політики.

Раніше голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики Богдан Яременко опублікував свою заяву по звільнення.

Нагадаємо, що 30 жовтя на ранковому засіданні ВРУ нардеп від “Слуги народу” Богдан Яременко просто в сесійній залі обирав собі “даму серця” у спеціальному додатку знайомств.

Цікаво, що на такому ж занятті, але вже з “умовами” зустрічі і вказанням вартості “кохання”, Яременка спіймали у ВРУ у вівторок, 29 жовтня. Фото відповідної переписки нардепа оприлюднило те ж саме видання “Букви”.

Після цього Яременко виправдався у “Фейсбуці”, заявивши, що проститутку замовив навмисно, щоб перевірити, чи помітять це журналісти. Однак згодом видалив допис.

ІА "Вголос": НОВИНИ