Громадський активіст Дмитро Корчинський розповів про своє ставлення до сафарі нардепа Нестора Шуфрича.

Про це він розповів у коментарі для ІА «Вголос».

«Я думаю, що стрільба по носорогах і демонстрація розкішного способу життя – це найменший гріх Нестора Шуфрича. Його політична позиція, підтримка окупантів і праця проти України – це настільки більший гріх, що він і поряд не стоїть із тим, що Шуфрич показував на фотографіях», - сказав Корчинський.

«Хоча, в принципі, це дійсно обурливі речі і зрозуміло, що ми всі б хотіли, щоб не Шуфрич убив носорога, а носоріг Шуфрича. Але ці дії не можна оцінювати з моральної точки зору, бо є мораль, а є депутат ОПЗЖ. Це настільки непоєднувані речі, як порівнювати гаряче з довгим. Тобто, тут не може бути нічого морального, в принципі», - додав активіст.

«Нестор Шуфрич, як депутат »Опозиційна платформа — За життя«, може собі дозволити ґвалтувати малолітніх, вбивати рідкісних тварин чи ходити голим по Верховній Раді. Це настільки за межами добра і зла, що його не можна оцінювати з точки зору моралі. Він мав би скласти мандат просто на тих підставах, що він не може представляти український народ у Верховній Раді. Він представляє російських виборців у парламенті, а отже й мав би бути депутатом Держдуми РФ», - підсумував він.

Більше інформації читайте у статті: «Краще б носоріг убив Шуфрича».

ІА "Вголос": НОВИНИ