[media=148227,148228,148229,148230,148231] 

21 жовтня власники автомобілів взяли участь у акції лояльності, яку організувала компанія «Ніко Захід Плеяда». Власники популярної японської марки Subaru, які обслуговують свій автомобіль на «сірих станціях», мали змогу порівняти сервіс і рівень обслуговування, якість обладнання в офіційному сервісному центрі Subaru. Водії, які обслуговують свій автомобіль на СТО,  власники Subaru, які користуються послугами інших СТО, а також власники авто інших марок, які є потенційними клієнтами бренду, дізналися про переваги користування послугами від офіційного дилера.

Менеджери сервісного центру провели пізнавальні екскурсії на СТО та розповіли про переваги офіційного обслуговування при ремонті автомобілів в компанії «Ніко Захід Плеяда».

Також, усі бажаючі могли здійснити пробну поїздку на новинці модельного ряду Subaru – стильному та динамічному кросовері SubaruXV та дізнатись більше про унікальну систему EyeSight, якою укомплектований цей автомобіль .

Екскурсія по сервісному центрі

Під час святкового дійства – Subaru Sevice Day , гості відвідували пізнавальні та інформативні екскурсії на СТО разом із Тарасом Сировенко, майстром станції технічного обслуговування Subaru. Він супроводжував бажаючих оглянути сервісний центр , розповівши про переваги офіційного обслуговування, власний досвід, історії клієнтів компанії «Ніко Захід Плеяда» , які раніше обслуговувались у неофіційних, а отже ненадійних СТО.

«При покупці автомобіля у нашій компанії , у Вас буде гарантія на нього впродовж 3-ох років. Якщо гарантія закінчилась, при співпраці з нами, Вам буде надана знижка у розмірі -10 % на запчастини, -25 % на обслуговування . Також, зараз ми пропонуємо для усіх автовласників скористатись унікальною Осінньою Акцією та підготувати свій автомобіль до зими швидко та вигідно. А подарунком для усіх субаристів буде фіксована спеціальна знижка -20%! на усі оригінальні запасні частини та аксесуари, яка діятиме ще увесь тиждень після свята (до 28 жовтня 2017 включно) і нею можуть скористатись усі бажаючі», - прокоментував  Тарас Сировенко.

 Відвідувачі пересвідчилися на власні очі, що на офіційному сервісі діагностика авто проводиться на дійсно якісному та високотехнологічному обладнанні .

« У сервісному центрі є вібростенд, де діагностують амортизатори, пряма прийомка (швидка діагностика), шиномонтаж, стенд проточки гальмівних дисків, геометрії коліс (вимагає ретельної перевірки, щоб не стиралася резина з коліс, а машина їхала рівно), інші спецзасоби для встановлення додаткового обладнання, сигналізації. Наявний окремий агрегатний цех , де проводиться збірка двигунів. Уся територія та машини знаходяться під надійною охороною»,- розповів Тарас Сировенко.

Після екскурсії гості ділилися враженнями та моментами, які їм сподобалися або були несподіванкою і їх здивували.

Ігри та смаколики для діток 

Дітки не нудьгували, їх розважали веселі помічники техніки Фіксики- аніматори, які любязно надав партнер свята – офіційний магазин Chicco у м. Львові. Сімка та Нолик бавилися з дітьми у різні веселі ігри, квести, катались на стильних дитячих автомобілях, провели ефектне та незабутнє шоу гігантських мильних бульбашок, дарували повітряні кульки. 
Усі дорослі відвідувачі свята, тим часом, насолоджувались ароматною кавою та солодощами у постійнодіючому Pit Stop CAFE.
Ще одним приємним подарунком та розвагою для всіх стала стильно облаштована фотозона: усі бажаючі фотографувалися і відразу отримували фотокартку на магніті на згадку про веселе свято. 

Конкурси та подаруночки

Щогодини в автосалоні «Ніко Захід Плеяда» проводились конкурси та розіграші подарунків. Розігрувалися стильні та практичні брендовані логотипом Subaru подарунки: горнятка,  парасольки,  також призи від партнера свята - фірми MOTUL: мастило для двигуна,  поліролі для торпеди, омивачі для скла, ремкомплекти для шин, що для кожного автомобіліста є просто незамінним та корисним у будь-який час. Ну і суперпризами були: три сертифікати на безкоштовну діагностику автомобіля на СТО НІКО ЗАХІД ПЛЕЯДА, а також, головний приз - річне ТО для автомобіля Subaru. Щоб отримати ці подарунки, учасникам свята довелось відповісти та запитання вікторини, які були повязані з історією та розвитком марки Subaru у світі. Але для справжніх субаристів відповісти на ці запитання не склало жодних проблем. І суперпризи знайшли своїх власників. 

Увесь день гостей свята розважав справжній автомобіліст, спортивний журналіст, ведучий програми Анатомія Драйву - Юрій Рихлик.  

Технологія EyeSight та тест-драйв на Subaru

Гості мали змогу зареєструватись на тест-драйв та випробувати один з трьох автомобілів Subaru: Forester, Outback чи XV . Відчувши автомобіль у їзді , кожен отримав приємне враження та прокоментував, що автомобілі комфортні, а найголовніше – безпечні. Наприклад, універсал Subaru Outback 2017 модельного року, отримав перемогу в номінації «Найкращі автомобілі для підлітків» , оскільки авто не лише якісне, комфортне й просторе, але й надійне, оскільки має технологію превентивної безпеки. А у моделі SubaruXV наявна система безпеки EyeSight, яка включає в себе функції адаптивного круїз-контролю, автоматичного передаварійного гальмування, попередження про схід із займаної смуги руху і наближення до розмітки. 

«На екрані бачу машину і бокові лінії контролю руху по смузі , чудові, не різкі кольори не напружують очі. Коли почав швидко наближатися до машини попереду мене, а відстань зменшувалась, я почув сигнал – попередження , що пора гальмувати. Прекрасна технологія, тим більше попереджуючу малу відстань до перешкоди попереду можна виставити самому,» -розповідає один із відвідувачів тест-драйву.
«Як для великої сім’ї, при виборі з представлених моделей, я б зупинився на Subaru Forester , оскільки він просторий, високий і має великий багажник, де можна помістити коляску,»- прокоментував ще один гість свята Subaru Service Day.

«Потреби і бажання у кожного різні, хтось хоче менший автомобіль, хтось – більший і просторіший, у когось велика родина, проте безпеку оберуть усі. Менше ДТП і спокій батьків забезпечить технологія EyeSight,» - додала координатор заходу.

Партнерами заходу були - компанія MOTUL – лідер на ринку мастильних матеріалів для автомобілів, магазин Chicco у м.Львові з широким асортиментом автокрісел для ваших діток, страхова компанія UNIQA – гарантує безпеку та спокій для кожного.

Вікторія Боруцька, спеціально для «Вголосу».

ІА "Вголос": НОВИНИ