Про це повідомляє Крим.Реалії.

Про це глава держави заявив під час візиту до Кувейту, коментуючи незаконні російські вибори на окупованому півострові.

«Про незаконні вибори президента РФ на території окупованого Криму. Ви знаєте, що останні декілька днів у мене були інтенсивні міжнародні контакти, де ми отримали запевнення про невизнання виборів президента Росії в Криму. І єдиний Президент, якого обиратиме Крим, це Президент України. Не маю жодного сумніву в цьому», - сказав Порошенко.

Зазначимо, що за словами Рефата Чубарова у Криму спостерігається низька явка на виборах та зафіксовані факти тиску на кримських татар.

Як повідомляв «Вголос», сьогодні львівські активісти, містяни та представники кримсько-татарського народу прийшли сьогодні, 18 березня, на площу біля памятника Тарасові у Львові на громадське віче «Ні виборам в Криму!», щоб висловити свою підтримку мешканцям Окупованого Криму та показати свою проукраїнську позицію щодо виборів диктатора Путіна на території української держави.

Також сьогодні о 8.00 год об'єднані сили націоналістів ‒ «Свобода», «Правий сектор», «Національний корпус», КУН, ОУН, «С14» та ін. – розпочали блокування дипломатичних представництв держави-агресора в Україні у зв’язку з виборами президента Московії.

ІА "Вголос": НОВИНИ