Про це йдеться у його заяві, яку оприлюднено на сайті Партії регіонів.

«Вважаю свій арешт політичним переслідуванням нової влади з надуманих причин. Вони знають, хто насправді винен у смертях на Майдані, але не можуть їх дістати. Тому садять тих, хто попався під руку», - заявив він. 

Також причинами свого арешту Єфремов вважає «війни, падіння курсу гривні та зубожіння громадян», через що «рейтинги влади стрімко падають».

«Їм потрібно скинути на інших провину за свої провали. У якості «жертви» вибрали мене», - вважає колишній лідер Партії регіонів.

За словами Єфремова, він не переховувався від слідства. «Останнім часом жив у Києві, регулярно ходив на допити, відповідав на всі запитання. Я був і залишаюся патріотом Луганщини та України», - заявив Єфремов. Також він заявив, що «не планує емігрувати або просити політичного притулку».

Також він пообіцяв, що йому вдасться «довести свою правоту в українських судах, якщо ні - ми дійдемо до Європейського суду з прав людини".

Як повідомляв «Вголос», 14 лютого  було затримано екс-главу фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Він підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 Кримінального Кодексу України – «зловживання службовим становищем за обтяжуючих обставин» та «службове підроблення». 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ