Лідер блоку "Батьківщина" Юлія Тимошенко і прем'єр-міністр Юрій Єхануров проведуть телевізійні дебати щодо енергетичної безпеки і політичної ситуації 20 січня на ICTV.
Про це в четвер повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

Дебати пройдуть у програмі "Свобода слова" о 21:30.

Тимошенко для участі в дебатах перервала свою передвиборчу поїздку в Тернопіль, де вона планувала бути 20 січня.

Як повідомив "Українській правді" прес-секретар Єханурова Валентин Мандрієвський, Єхануров поки не прийняв пропозицію редакції.

"Справа в тому, що враховуючи, що в суботу намічено підписання контрактів в Москві, тому Єхануров знаходиться в постійному робочому напруженому режимі. Щогодини йому доповідають про стан справ, бо це особливо актуально зараз, враховуючи пониження температури", - сказав він.

"Тому є застереження, що він не встигне. Принаймні вчора лише о 23 годині Єхануров закінчив роботу. Схоже, що сьогодні такий графік буде таким же", - додав Мандрієвський.

Імовірніше за все, якщо прем'єр не візьме участі в прямому ефірі, для Юлії Тимошенко буде запрошений інший співрозмовник, передає "Остров".

Як повідомлялося раніше, Тимошенко запрошувала Ющенка і Єханурова взяти участь у теледебатах із приводу ситуації в газовій сфері й угод між "Нафтогазом України" і "Газпромом".

Українська правда


ІА "Вголос": НОВИНИ