Прем’єр-міністр Юрій Єхануров заявляє, що готовий вислухати поради колишнього глави уряду Юлії Тимошенко щодо газової політики, оскільки „вона добре розбирається в газових питаннях та прекрасно розуміється на посередницьких схемах в газовій галузі”. Про це він сказав в інтерв’ю німецькій газеті «Берлінер Цайтунг», відповідаючи на питання стосовного сьогоднішньої прес-конференції Тимошенко на тему «Переговори з Росією провалені», повідомили «proUA» у прес-службі НСНУ.

«Ми вдячні Юлії Володимирівні за її бажання допомогти і обов’язково вислухаємо її поради. Вона добре розбирається в газових питаннях, прекрасно розуміється на посередницьких схемах в газовій галузі”, - сказав Єхануров.

«Свого часу, працюючи в приватній компанії, Юлія Володимирівна сколотила величезний капітал, «допомагаючи» Україні закуповував газ. Тому я думаю, що вона заслужила щоб її слухали по цьому питанню, особливо враховуючи її величезний досвід роботи в компанії ЄЕСУ,- додав прем’єр-міністр.

Нагадаємо, на прес-конференції у четвер, 5 січня, лідер БЮТ Юлія Тимошенко планує повідомити про сенсаційні факти корупції у газовій сфері.

Підписання угоди між НАК „Нафтогаз України” та РАО „Газпром” про постачання газу в Україну за ціною 230 доларів за тисячу кубічних метрів БЮТ розцінює як відверту зрада національних інтересів України.

proUA

ІА "Вголос": НОВИНИ