Про це Вікторія Романова заявила сьогодні під час прес-конференції в Києві, інформує кореспондент «Вголосу».

Вона зазначила, що миттєва реакція міст-мільйонників, які відразу ж після перемоги Джамали на «Євробаченні» відгукнулися і запропонували провести конкурс у себе, тішить. Однак, за її словами, лише бажання та амбіцій для цього недостатньо.

«Бажання та амбіції – це дуже добре, але амбіції мають бути виправданими. Нині зарано говорити, де наступного року буде проведено конкурс, бо перш за все треба розуміти, що місто зможе дозволити собі прийняти таку велику кількість учасників і гостей, а також відповідатиме вимогам конкурсу європейського рівня. Арена, транспорт, готелі, кав’ярні – вимоги серйозні, список великий, і ми вже частково отримали його. Тому після вивчення списку, сподіваємося, зможемо запропонувати низці українських міст приймати в себе «Євробачення-2017», – запевнила Вікторія Романова.

До того ж Джамала зазначила, що у Стокгольмі все було на найвищому рівні: «У Стокгольмі все було неймовірно: готелі, кав’ярні, вся інфраструктура, весь прийом. Ми просто насолоджувалися двома тижнями перебування в місті».

Своєю чергою, продюсер Джамали Ігор Тарнопольський сказав, що «Євробачення-2017» не повинно стати ганьбою для України.

«Євробачення» має стати нашим досягненням, тому бажаю всім прозорості та адекватності», – підсумував продюсер.

Як писав «Вголос», міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що не проти того, щоб пісенний конкурс «Євробачення» наступного року провели у Львові.

Водночас відомі львівські громадські діячі та активісти зазначили, що «Євробачення» можна проводити у Львові лише після того, як буде завершено кримінальні справи щодо зловживань під час Євро-2012.

Нагадаємо, у Кабміні зазначили, що мінімальна сума, витрачена на проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення», може коливатися в межах 8-15 млн євро.

ІА "Вголос": НОВИНИ