Про це інформує «Радіо Свобода».

Микола Панас і Любомира Кравецька  кажуть, що їхнє одруження може стати гарним прикладом для літніх людей того, що не варто соромитись віку, коли панує любов і порозуміння.

 «Я ходила на базар продавала домашні продукти, а Микола ходив довкола і придивлявся. Каже, що я впала йому в око. Так впала, як півцегли. Отак ходив, ходив, поки не входив»  – розповідає подружжя.

Відомо, що чоловік добивався руки Любомири упродовж трьох місяців, втім, спершу вона вагалась, десь навіть соромилась, що її дорослі діти не зрозуміють.

«У мене спочатку був страх. Але побачила, що гарний чоловік, дуже хороша людина. Одній людині у житті геть не так. Трошки і мені хотілось пожити для себе. Він мені у всьому допомагає, чи голубці роботи, чи вареники» – каже жінка.

Відомо, що Микола Панас  – удівець, із першою дружиною прожив 52 роки, поховав двох синів у дитячому віці. Любомира була розлучена. Обоє працювали у Бориславі, мають великий життєвий досвід. 11 січня цього року молодята побрались.

 «У 2018 році це була ще й перша пара, яка у нас зареєструвала свій шлюб. Пара дала приклад іншим старшим людям, молодим людям, і ми сподіваємося, що до нас звертатимуться люди з такими щирими і чистими почуттями», – каже керівник відділу реєстрації актів цивільного стану у місті Борислав Тетяна Демко. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ