Про це йдеться у "Світському житті".

Жінка розповіла, що розлучення із Геращенком було доволі важким. Екс-подружжя досі ділить майно у суді.

"По-перше, колишній чоловік, а не я колишня дружина, я себе трохи інакше позиціоную. Звісно, що дитина лишилася зі мною і він три роки з нею не спілкується. Хоча всім декларує про те, що він би цього дуже хотів. Якщо людина хоче, вона це робить. Якщо людина не хоче, або не може чи боїться, то це її проблеми, не наші", - зазначила Вікторія.

Разом з тим, за словами Грецької-Миргородської, ініціатором розлучення стала саме вона, хоча, спровокував до цього Геращенко.

"Ми розійшлися 2009 чи 2010 року, це було винятково моє рішення. Але повністю ми розійшлися 2014 року, це теж було моє рішення, воно було спровоковане ним, але це було моє рішення. Стосовно майнових суперечок, так, суди досі тривають", - наголосила екс-дружина політика.

Вікторія розповіла, що колишній виплачує аліменти, проте, за її словами, робить він це через те, що, в іншому випадку, за законом не зможе виїхати за кордон.

"Звичайно, він їх платить. Зараз неможна виїхати за кордон, якщо такий прецедент буде. Він не настільки дурна людина. Інше запитання те, що він декларує і те, що він показує у деклараціях – це одна історія, те, що у нього є насправді – інша історія. До мене доходить маса чуток, я не коментуватиму їх. Я намагаюсь працювати лише з фактами. Кажуть, багато чого гарного у Києві вже є", - каже Грецька-Миргородська.

Стало відомо й про те, що Вікторія після розлучення з Геращенком влаштувала особисте життя. Жінка вдруге вийшла заміж, при чому того ж року, як розійшлася з нардепом.

"Почнемо з того, що я вийшла заміж 2014 року. Скажімо, мені не дали часу побути самою. Я знаю свого чоловіка багато років, ми були довгий час друзями. Так сталося, що коли я прийняла рішення остаточно розірвати стосунки з Геращенком, чоловік не дав мені часу оговтатися. 8.08.2014 року ми одружилися. Ну а Антон, відповідно, намагався не впасти обличчям у бруд і, звичайно, одружився", - пояснила Вікторія.

До слова, Геращенко одружився на Олесі Шамбур того ж 2014-го – невдовзі після друго весілля його екс-дружини. У листопаді 2016-го у пари народилася донька. У Геращенка від шлюбу з Грецькою-Миргородською є син. 

ІА "Вголос": НОВИНИ