"Якщо хтось хоче чесних виборів, їх потрібно робити, а не декларувати", – так Юлія Тимошенко відповіла на запитання журналістів щодо можливості підписання різними політичними силами меморандуму про чесні вибори. За її словами, такий меморандум є "найбанальнішим піаром".

Відповідаючи на запитання журналістів на прес-конференції у Дніпропетровську у вівторок, 24 січня, Тимошенко також вкотре наголосила, що з її боку "не було ані кроку до роз’єднання з Президентом". При цьому вона наголосила, що йдеться виключно про її єдність з Віктором Ющенком, але не з його оточенням.

Раніше сьогодні, під час Всеукраїнського форуму ветеранів Юлія Володимирівна також пообіцяла присутнім, що не буде причетною ні до яких кулуарних домовленостей.

Крім того, Юлія Тимошенко повідомила, що влада знову почала чинити тиск на неї та її команду: "Я знаю, що були телефонні дзвінки на заводи, на які я збиралася їхати, з попередженням не пускати мене, були дзвінки й у засоби масової інформації".

Водночас, вона висловила впевненість у тому, що парламентські вибори у березні відбудуться без використання адмінресурсу, і закликала політиків відмовитися від спокуси скористатися своїм впливом, зокрема, на засоби масової інформації.

Інтернет-прес-служба Юлії Тимошенко

ІА "Вголос": НОВИНИ