[media=164407,164408,164409,164410] 

В актовій залі Львівської СЗШ №91, за участю голови відділення НОК у Львівській області Юрія Турянського та учасниці трьох Олімпійських ігор, Чемпіонки Світу з вільної боротьби, срібної призерки І Європейських ігор у м.Баку Юлії Ткач і учасника Олімпійських ігор в м.Сіднеї, Заслуженого тренера України зі стрільби з лука Сергія Антонова відбулась презентація освітньо-інтерактивному заході НОК України  #OlympicLab.

Про це повідомляє Львівське обласне відділення НОК.

#OlympicLab дає вам унікальну можливість поринути в культурно-освітню програму Юнацьких олімпійських ігор, волонтерство, правильне харчування та здоровий спосіб життя, звичайно дізнатись більше про олімпійський рух, познайомитись з чемпіонами та перейняти їх досвід. Участь у заходу окрім школярів 7-9 класів взяли учителі, завуч та директор навчального закладу Здирко Іванна Іванівна.

Модератор заходу: Віра Передерій – Молодий посол України на ІІ зимових ЮОІ 2016 року в Ліллехаммері.

Перед початком, з вітальним словом до учасників заходу та гостей свята, виступив голова відділення НОК  України у Львівській області Юрій Турянський, а також вручив подарунок для шкільної бібліотеки - комплект тематичних книг.

Про історію Олімпійського руху ознайомив школярів завідувач кафедри Олімпійського, професійного та адаптивного спорту Львівського державного університету фізичної культури Професор, Доктор наук з фізичного виховання і спорту, член Виконкому Олімпійської Академії України Юрій Бріскін. А шановні Олімпійці поділились своїми враженнями, емоціями та переживаннями, вже будучи безпосередніми учасниками цього масштабного дійства чотириріччя.

Для підведення підсумків, школярі розділились на дві команди, які очолили Юля Ткач та Сергій Антонов, та взяли участь в Олімпійському брейн-рингу. Всі діти за активну участь у заході отримали подарунки від спортсменів-олімпіців, а команда Сергія Антонова, яка надала найбільшу кількість правильних відповідей, ще й олімпійський щоденник.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ