Львівські обласні виборчі штаби Віктора Ющенка та Олександра Мороза розцінюють побиття довіреної особи Олександра Мороза по 118 в.о. у Львові як свідому провокацію з боку влади. Про це йдеться у спільній заяві, розповсюдженій штабами.
Львівські обласні виборчі штаби Віктора Ющенка та Олександра Мороза розцінюють факт побиття Григорія Созіна „як свідому провокацію з боку влади, метою якої є пересварити дружні політичні партії та блоки партій, що стоять на демократичних засадах розвитку. Випадок із побиттям довіреної особи Олександра Мороза говорить про те, що президентська влада зацікавлення, аби відносини між блоком Віктора Ющенка та СПУ на Львівщині почали носити конфронтаційних характер. Більше того влада зацікавлення, щоб 2 серпня у Києві не була підписана угода за чесні вибори між Віктором Ющенком та Олександром Морозом.
Влада не досягнула бажаного результату, ― стверджується у заяві. Львівські обласні виборчі штаби Віктора Ющенка та Олександра Мороза і надалі координуватимуть свою діяльність у передвиборчий період, керуючись принципом ведення виборчої кампанії за чесними та прозорими правилами.
29 липня о 21.00 у Львові троє невідомих напали і побили довірену особу кандидата у президенти Олександра Мороза по 118 виборчому округу першого секретаря Сихівського районної організації СПУ Григорія Созіна.
Григорій Созін звернувся з заявою у Сихівський РВ УМВСУ м. Львова. Заява Созіним була подана близько 01.00 30 липня у Сихівській РВ УМВСУ м.Львова, а зареєстрована лише ранком. До того ж почали ширитися чутки, що напад на Созіна було здійснено прихильниками „Нашої України”, що не відповідає дійсності, ― зазначив Євген Таліпов.
У грудні 2003 року між Львівським обласним представництвом блоку „Наша Україна” та ЛОО СПУ підписано угоду про співпрацю, якою передбачено спільну координацію зусиль у передвиборчий період.

ІА "Вголос": НОВИНИ