Про це повідомляє прес-служба Київської міської організації ВО «Свобода».

Як йдеться у листі, причиною такого рішення є те, що артист проводить виступи у Російській Федерації. Про те, що Козловський виступав у столиці країни-агресора, адміністрація закладу дізналася нібито тільки 18 травня.

Нагадаємо, що концерт Віталія Козловського, який 9 травня узяв участь у концерті в Москві, мав відбутися в Києві 21 травня. У зв'язку з цим була оприлюднена заява Всеукраїнської громадської організації «Сокіл» про наміри блокувати захід. Також із листом до керівництва ТОВ «Карібіан-Клуб» звернувся депутат Київради свободівець Володимир Назаренко, у якому вимагав скасувати цей концерт.

«У той час, коли російська зброя на сході України вела посилені обстріли позицій українських військових, що призвели до втрат серед наших військовослужбовців, «українець» Козловський розважав громадян країни-агресора. Такий вчинок націоналісти вважають неприпустимим та антидержавним й у разі анонсування мабйтніх концертів Козловського в Україні, залишаємо за собою право блокувати ці заходи», ‒ заявив Володимир Назаренко.

Раніше у Львові скасували концерт Віталія Козловського, запланований на 18 травня, через виступ співака на «Дні Пабєди» у Москві. 

Як писав «Вголос», Козловський заявив, що не вважає Росію країною-агресором. А минулого року співак одразу після звільнення відомої сепаратистки Нелі Штепи особисто привітав її великим букетом квітів і опублікував спільне фото на одній зі своїх сторінок у соціальній мережі  з підписом: «Дуже радий зустрічі».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ