[media=159405,159406,159407] 

Також у ЗМІ з’явились подробиці ліквідації бойовика «Гіві».

Російське видання Лента.ру з посиланням на джерело, близьке ватажків «ДНР», пише, що Михайло Толстих («Гіві») загинув у результаті вибуху на базі підрозділу в околицях Донецька.

За інформацією співрозмовника, в результаті вибуху в штабі «Сомалі» почалася сильна пожежа, в момент вибуху «Гіві» перебував у своєму кабінеті. За попередньою інформацією, в кабінет Михайла Толстих був зроблений постріл з вогнемета «Шмель». Повідомляється, що тіло загиблого вже упізнано.

У свою чергу, джерело «Інтерфаксу» в «прокуратурі» «ДНР» стверджує, що вибух був організований українською диверсійно-розвідувальною групою. «Цей теракт і вбивство Арсенія Павлова (позивний «Моторола»), що сталось раніше, – ланки одного ланцюга. За терактами стоять українські спецслужби, які роблять зусилля по дестабілізації обстановки в республіці», – сказав представник «прокуратури» Донецької псевдореспубліки.

Джерело також додало, що «правоохоронні органи» псевдореспубліки «за гарячими слідами» вийшли на ймовірних виконавців вбивства бойовика «Гіві».

-

ІА "Вголос": НОВИНИ