Про це інформує власкор «Вголосу».

17 серпня на порядку денному засідання фракції «Радикальна партія Олега Ляшка» у Волинській обласній раді було голосування щодо виключення Володимира Кучера з її складу.

Володимир Кучер був обраний депутатом Волинської обласної ради у багатомандатному виборчому окрузі від Волинської територіальної організації «Радикальної партії Олега Ляшка» і увійшов до складу фракції РПЛ у Волинській обласній раді. У грудні 2015 року він вийшов з Радикальної партії Олега Ляшка. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко назвав Кучера політиком, який продався, після того як Кучер відмовився не підтримувати Ігоря Палицю на посаду голови Волинської облради. Незважаючи на вихід з партіі, Володимир Кучер залишався членом фракції «Радикальна партія Олега Ляшка».

Днями голова фракції Юрій Ройко після консультації з в.о. голови Волинської територіальної організації РПЛ Володимиром Кравценюком ініціював засідання фракції. В порядок денний було внесено питання щодо виключення Володимира Кучера зі складу фракції «Радикальна партія Олега Ляшка». Пропозиція голови фракції виключити Володимира Кучера із складу фракції була винесена на голосування, і підтримана більшістю голосів. Задокументоване рішення буде тепер передано до Волинської обласної ради. Найближчим часом відбудеться також засіданя фракції за присутності в.о. голови Волинської територіальної організації РПЛ Володимира Кравценюка.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ